EN NY START

Gi deg selv 12 uker til å endre kosthold og komme i form med kurset EN NY START!

EN NY START er en metode hvor du trinn for trinn lærer deg enkle byttetriks i matveien, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig lærer du den mest effektive treningen for en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og kulinarisk nytelse hjelper deg til å nå dine mål! Ønsker du deg ned i vekt, smalere midje, mer energi, økt livsglede, sunne oppskrifter, matnytelse og matglede? Da er dette kurset for deg! Berit Nordstrand har sammen med Eureka Kiropraktikk skreddersydd En Ny Start slik at du skal få en god opplevelse av å endre livsstil enten du ønsker å slanke deg eller du bare ønsker å lære mer om hvordan du kan optimalisere hverdagen og bli den beste utgaven av deg selv, gjennom smarte valg i hverdagen.

Våre terapeuter vil også i løpet av kurset gi deg informasjon om hvordan du kan få bedre helse med hjelp av kiropraktor, fysioterapeut og massasjeterapeut / massør. Vi brenner for at du skal ha det godt, derfor tenker vi helhetlig. Helse handler både om hva vi spiser, hvordan vi beveger oss og hvordan vi tenker. Alt dette har vi mye kunnskap om så kom på kurs og lær mer om alt som kan gjøre kroppen din sunnere, sprekere,  gladere og lettere! 

DU FÅR:

– 7 kvelder med inspirerende foredrag
– personlig oppfølging av sertifiserte terapeuter
– online coaching for veiledning og motivasjon
– BIA-scan av kroppens fett og muskelmasse 
– boken EN NY START av Berit Nordstrand 

Pris per deltaker:  4900 kr

 

MELD DEG PÅ IDAG ! 

Send mail eller ring din nærmeste Eurekaklinikk for påmelding og informasjon om kursstart.  Er kurset fullt, kan du få stå på venteliste til neste kursstart. 

 

KONTAKT OSS

 

KURSDATOER

Nye datoer oppdateres fortløpende!

ASKER                   10. februar 2020

SANDVIKA             Se Asker

SKI                           6. januar 2020

BODØ                    

SVERIGE                  

TELEMARK          

SANDNES                

TRONDHEIM         

 

BERIT NY LOGO