Du er nå på nettsidene til Eureka Kiropraktikk AS. Vår nettstedsadresse er: https://eurekakiropraktikk.no. Vi ønsker å i vareta våre brukere best mulig og vil alltid behandle din informasjon med stor respekt.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Informasjonskapsler

For å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår og gi deg tilpasset innhold bruker vi informasjonskapsel (cookies). Slik informasjon gjør det lettere for å oss å forbedre innholdet på siden. Nettsiden vil også på denne måten oppleves optimalt enten du bruker nettleser på pc, nettbrett eller mobiltelefon.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvordan slette informasjonskapsler?

Du kan, om ønskelig, skru av informasjonskapslene i nettleserinnstillingene.
Hvordan du sletter informasjonskapsler varierer ut i fra hvilken nettleser du bruker.Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash-informasjonskapsler

Innebygget innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse og tredjepartsverktøy

Vi benytter følgende verktøy for analyse:

Google Analytics

Google Tag Manager

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Tilleggsinformasjon

Når du klikker deg til timebooking vil du bli sendt til en ekstern side. Denne siden driftes av Programvareforlaget AS www.pvf.no.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Eureka Kiropraktikk AS

eurekakiropraktikk@gmail.com

Har du spørsmål angående din journal vennligst ta kontakt med din klinikk. 

Finn din klinikk

Asker

Bodø
Avd. Sentrum

Bodø
Avd. Mørkved

Nordstrand

Sandnes

Sandvika

Ski

Skien

Strømmen

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren

Bestill Time

Asker

Bodø Sentrum

Bodø Mørkved

Sandnes

Strømmen

Sandvika

Ski

Nordstrand

Skien

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren