SAMARBEIDSPARTNERE

Berit Nordstrand er lege og kognitiv terapeut. Hun er 6-barns mor og har et brennende engasjement for å lære både store og små om hvordan riktig kosthold, fysisk aktivitet og positive tanker kan gjøre kroppen friskere, sterkere og gladere. Eureka Kiropraktikk samarbeider med Berit på flere niver og du finner henne både i vårt fagakademi og gjennom vår livsstilskurs EN NY START

LES MER

Berit Nordstrand logo

AKTIV SITTING

SpinaliS Arbeidsstoler har et sete som er montert på en fjær. Det gir en aktiv sittestilling som styrker kjernemuskulaturen. SpinaliS-stolene gir en unik valgmulighet – man kan veksle mellom å sitte i aktiv arbeidsstilling uten ryggstø og bevegelig hvilestilling med ryggstø. Aktiv Sitting utbedrer og forebygger plager knyttet til stillesitting. Du kan ikke bytte rygg – bytt stol i tide. Vi tilbyr uforpliktende prøvesitting av SpinaliS
 
SpinaliS Arbeidsstoler
 

FERSK OMEGA3

Omega Cure er en fersk, bredspektret og høypotent omega3 fiskeolje som verken smaker eller lukter fisk ! Du finner Omega Cure i alle Eurekas klinikker.

LES MER

OMEGACURE LOGO 

FRA SOLHØY GÅRD

Kjartans Honning kommer i flere smaksvarianter og er et 100% naturlig produkt uten tilsetningsstoffer.

LES MER

kjartans logo

 

Våre hjerter ligger i produksjon av råvarer av topp kvalitet; fra fruktbar jord, på naturens premisser.  God jord- og dyrehelse er grunnleggende for økologisk landbruk, og gjennom solid agronomisk kunnskap jobber vi hele tiden forebyggende.  Dagens samfunn preges av store mengder masseprodusert mat av middels eller dårlig kvalitet; lavt næringsinnhold, rester av sprøytemidler og medikamenter, mye tilsetningsstoffer og lange transportdistanser. Vi ønsker å tilby lokalproduserte råvarer av topp kvalitet, laget med kjærlighet til og respekt for naturen.

LES MER

norsk urkorn

Redcord slyngetrening er en unik og effektiv form for funksjonell trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt. Dette gir gode resultater for alle som vil forbygge skade, motvirke smerte eller yte mer. Eureka Kiropraktikk tar sikte på å innen kort tid kunne tilby Neurac (behandling i slynger) med sertifiserte behandlere i alle våre klinikker. Se mer i vår video om Neurac HER.

LES MER HER

REDCORD LOGO