MASSASJE

Massasje er ikke luksus, det er en nødvendig del av helhetlig behandling.

Fordi vårt hovedfokus er helthetlig helse, ser vi på massasje og massasjeterapi som en nødvendig del av både det forebyggende og behandlende arbeidet som må til på veien mot optimal helse.

Massasje er en av verdens eldste behandlingsformer og finnes i forskjellige varianter med forskjellige filosofier verden rundt. Likt for de fleste typer massasje er at  det er en naturlig behandling der hendene til massøren er det viktigste verktøyet. Berøring med hudkontakt gjør at kroppen skiller ut de smertedempende og stressdempende hormonene endorfiner og oxytocin. Derfor kan massasje være gunstig både ved psykiske og fysiske problemstillinger.

I vesten har klassisk svensk massasje blitt en anerkjent og populær massasjeform. Det finnes flere typer kurs og udtanning innen massasjeyrket, men det er kun få av de som er godkjent av Norges Massasjeforbund. For å få være medlem av Norges Massasjeforbund  og få forsikring,  må man ha utdannelse som er godkjent av forbundet enten som massør eller massasjeterapeut. I Eureka har vi kvalifiserte og erfarne massasjeterapeuter og massører som samarbeider tett med de andre behandlerne for å oppnå best mulig resultat i behandlingsforløpet. Enten du kommer med et ønske om et pusterom i hverdagen og en behagelig, men dyptgående behandling, eller du har spesifikke plager i muskler og vev, vil våre terapeuter skreddersy behandlingen for å gi deg det du har behov for.

Behandlingsmetoder i massasje

Ulike metoder benyttes i massasje for å løse opp i både muskler og bindevev samt øke sirkulasjon. Her er noen av de klassiske metodene en massasjeterapeut bruker:

  • Triggerpunkt og myosebehandling (myose = «muskelknute»)
  • Muskulering
  • Bindevevsbehandling / Revolving
  • Sirkulasjonsmassasje
  • Strain and counterstrain (Positional Release)
Ta kontakt med din klinikk for timebestilling eller mer informasjon om massasje.

6 Massasje 00_001