Om Eureka

Eureka Kiropraktikk er et klinikksamarbeid mellom noen av landets fremste kiropraktorklinikker. De fleste av våre klinikker er tverrfaglige. Hos oss vil du få et helhetlig helsetilbud med behandlere som er opptatt av å gjøre deg til en mer uavhengig pasient slik at du kan leve et friskere liv med en så optimal helse som du kan ha.

Helhetlig helse står sentalt i Eureka Kiropraktikk. Vår logo – triangelet – symboliserer nettop dette. De tre hjørnene i logoen står for fysisk helse, mental helse og kjemisk helse. Med kiropraktikk som utgangspunkt har vi fokus på at kroppen skal være i balanse både fysisk, mentalt og kjemisk.

Å jobbe med helse ut i fra et helhetlig perspektiv betyr for oss i Eureka Kiropraktikk at man har forståelse for at de fleste lidelser er sammensatte og at alle faktorene i en persons helhetlige helse påvirker den totale helsetilstand. Det er derfor viktig for oss å vurdere alle disse faktorene når en person kommer til oss med en helseutfordring.

Vi ønsker mennesker i alle aldre velkommen til våre tverrfaglige klinikker landet rundt!

Miljøfyrtårn

Vi er en miljøfyrtårn-bedrift!

Som Miljøfyrtårn bidrar vi til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. En bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere! 

FINN KLINIKK & BESTILL TIME

For timebestilling boker du enkelt online her. For hastetimer, kontakt din nærmeste klinikk.

Alle behandlinger må avbestilles senest 24 timer før bestilt tid, ellers belastes full.

Samarbeid

Eureka sponser og samarbeider med Hedvig Wessel, en av de beste skiutøverne i Norge. Til tross for sin unge alder har hun meritter fra både OL og VM i bagasjen. I 2014 konkurrerte hun i vinter-OL i Sotsji, hun har også vunnet Nordic Extreme Skiing Championships i både 2017 og 2018 og ble nummer fem i FIS Freestyle World Championships.

Eureka Kiropraktikk er omfattet av åpenhetsloven, som er en menneskerettslov. Informasjon om foretatte aktsomhetsvurderinger i konsernet, herunder Eureka Kiropraktikk, finnes på nettsidene til morselskapet Physical Medicine Group på https://physicalmedicine.no/about/.