Henrik Bye

Kiropraktor

Kiropraktor

Tar ikke forsikring.

Henrik er en kiropraktor med lidenskap for å forbedre helsen og livskvaliteten til sine pasienter. Han fullførte sin utdanning ved AECC (Anglo-European College of Chiropractic) i England.

Henrik tilpasser sin behandling til hver pasients unike behov. Han benytter seg av en kombinasjon av manuell behandling, inkludert manipulasjoner og bløtvevsteknikker.  For både å lindre smerte og for at pasienten skal komme tilbake så fort som mulig til en smertefri hverdag. Hans evne til å integrere trening i behandlingsplanen gjør ham spesielt effektiv for de som ønsker å bruke trening og gjenopprette styrke og bevegelighet etter skader.

Med stor interesse for trening, og tidligere bakgrunn som idrettsutøver, har Henrik en spesiell forståelse for kroppens mekanikk og hvordan den kan påvirke helsen. Han er spesielt dyktig når det gjelder behandling av hodepine, nakkeplager/skader, hofteplager, ryggplager/skader. Hans ekspertise strekker seg også til ekstremitetslidelser med ankler, håndledd, albuer, skuldre og knær.

Henrik samarbeider tverrfaglig med andre helsepersonell for sikre at pasienten får en helhetlig omsorgsplan. Dette er spesielt viktig for komplekse helseproblemer. Som en del av primærhelsetjenesten kan han også sykemelde eller referere til spesialister. 

Med sin lidenskap for idrett og erfaring fra Norges toppidrettsgymnas, har Henrik også en spesiell interesse for å jobbe med idrettsutøvere, og han er godt rustet til å hjelpe dem med å forbedre sin ytelse og forebygge skader.

Samlet sett er Henrik en dedikert kiropraktor som setter pasientenes velvære i fokus, og hans kunnskap og erfaring gjør ham til en god ressurs for de som søker hjelp med muskel- og skjelettplager.

Henrik Bye er kiropraktor i Sandvika

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt