Jan Kristian Kielland Asmyhr

Kiropraktor

Kiropraktor, Master of Chiropractic. Spesialist i muskel-skjelett ultralyd. Spesialist musculoskeletal injeksjonsterapi.

Jan Kristian Kielland Asmyhr er en kiropraktor med lang erfaring og spesialisering innen ulike områder. Han er offentlig autorisert kiropraktor og har en Master of Chiropractic grad fra Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth University. Han har også spesialisert seg med etterutdanning innen Chiropractic Clinical Neurology, Spesialist i Ultralyddiagnostikk og injeksjonsbehandling fra PFF og Queen Margaret University.

Jan Kristian har arbeidet både som privatpraktiserende kiropraktor og i ulike andre kliniske settinger, inkludert legevakt Vest, som bedrifts kiropraktor hos IKEA og DHL, og som kiropraktor for Brytelandslaget. Han er også spesialist i msk ultralyd og injeksjonsbehandling ved spesialistsenteret Artrolab i Lillestrøm. Han har en variert og verdifull erfaring innen behandling av akutte problemer, kroniske plager og forebyggende tiltak. Han legger stor vekt på å identifisere årsakene til plagene for å kunne tilby den beste behandlingen. Jan Kristian bruker ultralyddiagnostikk og behandler alle ledd, muskel, og seneplager.

Jan Kristian samarbeider med fastleger, røntgeninstitutt og spesialisthelsetjenesten, og henviser pasienter videre til spesialister og MR, CT og røntgenundersøkelser når nødvendig. Han har spesialisert seg innen idrettsskader, skulderplager, albue- og håndleddskader, hofte-, kne- og fotskader, rygg- og nakkeprolaps, samt hodepine og temporomandibular joint disorders (TMD). Jan Kristian har behandlet både toppidrettsutøvere med meritter fra OL og VM og pasienter i ulike aldre og livssituasjoner.

Jan Kristian Kiropraktor Strømmen

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt