Jan Kristian Kielland Asmyhr

Kiropraktor

Kiropraktor, Master of Chiropractic

Diploma of Injection Therapy, SOMM

Ultralyddiagnostikk. Injeksjonsbehandling

Jan Kristian er født og oppvokst på Frogner i Lillestrøm kommune. Han er offentlig autorisert kiropraktor med full sykemeldingsrett, henvisningsrett og har praktisert i over 15 år. Jan Kristian tok sin kiropraktorutdannelse i England, og ble uteksaminert fra Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth University i 2009. Han er etterutdannet med Chiropractic Clinical Neurology fra Parker University og innen ultralyddiagnostikk av nerve-muskel-skjelett og har Diploma of Injection Therapy fra Queen Margaret University.

I tillegg til å være privatpraktiserende, har Jan Kristian jobbet hos legevakt Vest og som bedrifts kiropraktor hos IKEA og DHL. Han jobber også som Kiropraktor for Brytelandslaget. Slik har han høstet variert og verdifull erfaring, både når det gjelder å behandle akutte problemer, løse kroniske plager og finne smarte forebyggende tiltak.

Å identifisere årsaken bak en plage er alltid viktig, det er slik man finner den beste behandlingsformen. Jan Kristians allsidighet og brede kunnskap gir ham et stort fortrinn også når han diagnostiserer.

Jan Kristian jobber analytisk og målrettet for å finne best tenkelig løsning for pasienten. Han benytter Gonstead-metoden for å identifisere låsninger og er dreven innen funksjonell nevrologi og medisin, ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling, dry needling, kroppsbevissthetsteknikker og trykkbølgebehandling.

Han har tett samarbeid med fastleger, røntgeninstitutt og spesialisthelsetjeneste, og henviser pasienter til spesialist og røntgenundersøkelser, når det er formålstjenlig.

Når du jobber med verdens mest avanserte maskineri, blir du aldri utlært. Jan Kristian har stor faglig nysgjerrighet. I tillegg til flere kurs har han tilleggsutdannelse i ultralyddiagnostikk, som er viktig for utredning og behandling av nerve-, muskel- og skjelettlidelser.

Jan Kristians arbeid har gjort ham til en populær fagmann blant toppidrettsutøvere med meritter fra både OL og VM, så vel som barn, småbarnsforeldre og gravide kvinner. Allsidigheten og den brede arbeidserfaringen gjør ham til et godt valg, nær sagt uansett hvor plagen sitter. Men han har også noen spesifikke spesialfelt som er: idrettsskader, skulderplager, albue og håndleddskader, hofte-, kne- og fotskader, rygg- og nakkeprolaps og hodepine.

Jan Kristian Kiropraktor Strømmen

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt