Linn-Therese Omberg

Kiropraktor

Kiropraktor

Linn-Therese behandler muskel- og skjelettplager hos pasienter i alle aldre, alt fra nakke- og ryggproblematikk, stressrelaterte plager, hodepine og kjeve, til plager i kne og skulder.  

Kiropraktikk oppdaget jeg da jeg som 16-åring ikke lenger klarte å spille håndball grunnet intense smerter i skulder og rygg. I den forbindelse kom jeg i kontakt med en kiropraktor som tok meg seriøst, ga meg en grundig forklaring på årsakene til smertene og la opp en behandlingsplan som gjorde det mulig for meg å returnere til idretten. Dette vekket interessen min for kiropraktoryrket.  
 
Jeg behandler muskel- og skjelettplager hos pasienter i alle aldre, alt fra nakke- og ryggproblematikk, stressrelaterte plager, hodepine og kjeve, til plager i kne og skulder. Av meg som kiropraktor kan du forvente en grundig undersøkelse og tilrettelegging av en behandlingsplan som er tilpasset deg. Det er viktig for meg som kliniker at du som pasient kan føle deg trygg og kan stille spørsmål underveis i behandlingsforløpet. Jeg kan også bistå deg med øvelsesprogram som er tilpasset dine behov. Sammen skal vi sørge for at du kommer raskest mulig på beina. 
  
Behandlingsmetodene jeg bruker er leddkorrigering/mobilisering, massasje, triggerpunktbehandling, IASTM (instrument assistert bløtvevsmobilisering), kinesiotape, trykkbølgebehandling, dry needling og traksjonsbehandling. Som kiropraktor kan jeg også sykmelde og henvise til bildediagnostikk og spesialisthelsetjenesten.  
Terapeut Linn Therese Omberg Nordstrand

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt