Sascha Elsner

Kiropraktor MNKF

KIROPRAKTOR

Sascha er en engasjert kiropraktor som jobber med alle typer pasienter. Han har fokus på å se hele mennesket, både fysisk, mentalt/emosjonelt og energetisk/kjemisk samt lytte til det bakenforliggende som resulterer i smerter og plager.

Mange av de som har «prøvd mye» uten å få den langsiktige effekten, de med kroniske- nerve, muskel og skjelett plager oppsøker klinikken i Asker. Det kan være hodepine, svimmelhet, rygg- nakkeplager, isjias, skulderplager, kneplager til stress, søvnplager og lite energi eller andre utfordringer i hverdagen.

«Vi er så heldige idag å kunne si at vi er et sted for hele familien.»
 
Sascha har master innen kiropraktikk fra Anglo European College og Chiropractic, Bournemouth i England 2002-2008. Han har fordypet seg i flere fagfelt innen kiropraktikk som Idrettsskader,
stressmestring, funksjonell nevrologi, rehabilitering, behandling av barn (pediatri) og personlig utvikling/mental trening. Han har også videreutdannet seg innen kjeveproblematikk, behandling av armer og ben (ekstremitetsbehandling) med særlig god kompetanse på kneplager.

Han har også kompetanse innen funksjonell nevrologi hos barn og unge med utviklingsutfordringer som ADHD, ADD, sensitivitet og motoriske utfordringer.

Også Idrettsutøvere i barne-, junior nivå til toppidrettsutøvere kommer fra fjernt og nær for kompetansen terapeutene har i Eureka Kiropraktikk Asker. Derfor engasjerer Sascha seg i idrettslag og holder regelmessige kurs innen skadeforebygging og prestasjonsfremming i idretten.
 
Helsetilbudet idag er veldig to-delt mellom å drive midlertidig brannslukking eller å forstå bakenforliggende årsaker til hvorfor plager oppstår. Hvor mye vekst og forandringer oppnår vi dersom; vi tenker de samme tankene, føler de samme følelsene og utfører de samme handlingene?
 
«Vår visjon er å være et ressurssenter for alle i Asker og omegnen ved å være det fremste tverrfaglige helsesenter for deg og dine nærmeste.»
 
Ønsker du at noen skal sette seg inn i din problemstilling, se hele deg, undersøke deg grundig for deretter sammen lage en plan for at du skal få det bedre- varig bedre? Ja, da er du velkommen til å ta kontakt!

Bilde av terapeut i Asker

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt