Tea Ambjørnrud

Kiropraktor

Kiropraktor MNKF

Tea er nevrokiropraktor (DACNB) og har lang erfaring med akutt og kronisk svimmelhet, nakkesmerter, karpal tunnel syndrom, nakkeslengskade, følgetilstand etter hjernerystelse (PCS), POTS, hodepine og andre smertetilstander.

Hun brenner for å hjelpe pasienter med sammensatte problemer, og se hele mennesket. Tea bruker bl.a. videobriller (video-okulografi test) for å diagnostisere svimmelhet, nakkeplager og funksjonelle synsforstyrrelser.

Tea underviser i yin yoga når hun ikke er på klinikken, og driver også podkasten Hjernejervene sammen med kollega Mads Omberg. Tea ble ferdig utdannet kiropraktor ved Life University i 2015.

Hun jobbet frivillig på Carrick Brain Center i Atlanta parallelt med kiropraktikk studiet, og fikk raskt større interesse for hjernen og komplekse nevrologiske tilstander. Hun fikk allerede da være med å rehabilitere slag-pasienter, mennesker med kroniske smerter, hjernerystelser og andre bevegelsesproblemer. Tea har publisert et case studie i Frontiers Neuroscience Journal, og foreleser så ofte hun har mulighet. I 2016 bestod hun teoretisk og praksis eksamen i nevrologi ved The American Chiropractic Neurology Board (ACNB).

Tea Ambjørnrud nevrokiropraktor i Ski

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt