Daria Filipowicz

Fysioterapeut

Fysioterapeut / massør

Daria er fysioterapeut med mastergrad i klinisk fysioterapi. Hun er også sertifisert akupunktør og studerer nå innen TRE (Trauma Realizing Exercises). Hun har lang erfaring i pasientbehandling, og utvider kontinuerlig sin kunnskap ved å hente inspirasjon fra ulike kilder innen både konvensjonell og alternativ medisin.

I sin helhetlige tilnærming til terapi integrerer Daria elementer fra akupunktur, pinoterapi, manuell medisin, bindevevsmassasje og dyp klassisk massasje. Hun tror på å tilpasse behandlingen til hver pasient sitt unike behov. 

Daria legger spesiell vekt på det psykosomatiske aspektet av helse, altså sammenhengen mellom stress og traumer i forhold til fysiske smerter i kroppen. Dette reflekteres i hennes ulike terapimetoder. 

Når Daria behandler en pasient, ser hun på kroppen som en helhetlig integrasjon av det ytre og det indre, – hvordan samspillet er mellom eksterne påvirkninger og interne følelser. 

Med sin unike tilnærming gir hun omsorg og oppmerksomhet til hele individet, og hjelper pasientene med å oppnå god helse og balanse.

Les mer om Daria sine tilnærming av stress og psykosomatiske problemstillinger her.

Daria jobber med benkebehandling, ikke klassisk treningsterapi. Dersom dette er hva du trenger anbefaler vi vår fysioterapeut Øystein Norheim som du kan lese mer om og bestille time hos her.

Daria Filipowicz

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt