Olve Lyngset

Kiropraktor

Kiropraktor MNKF

Medlem Norsk kiropraktorforening

Doctor of Chiropraktic fra Palmer College.

Diplomate of the American Chiropractic Neurology Board (DACNB)

Olve Lyngset har over 30 års erfaring i å behandle alle former for neve-muskel-skjelett lidelser. Han startet i 1995, som første kiropraktor på Strømmen, egen klinikk og har drevet denne siden. 

Med sin lokale forankring, født og oppvokst på Skjetten, har han i perioder igjennom hele sin profesjonelle karriere hatt ansvaret for behandling, rehabilitering og skadeforebygging i de lokale idrettslagene på Romerike. Han har med dette opparbeidet seg en unik kompetanse på diagnostisering, behandling og rehabilitering av alle former for idrettsrelaterte skader.

Lyngset er medlem i Norsk Kiropraktorforening. Dette medlemskapet er en kvalitetssikring hvor kun autoriserte kiropraktorer som fyller kravene til kompetanse og etterutdanning får være medlemmer. Med sin autorisasjon har Olve rett til å sykemelde og å henvise til alle former for røntgen, MR og ultralydundersøkelser. Autorisert kiropraktorer har også rett til å henvise til kirurgisk evaluering eller til fysioterapi.

Som de fleste kiropraktorer i Norge har Olve god kompetanse innen behandling av smerter og funksjonsnedsettelse i nakke og rygg. Han har i tillegg, som en av få kiropraktorer, en videreutdanning innen funksjonell nevrologi. Med denne videreutdanningen får han et bredt spekter av testutstyr og behandlingsmetoder. Lyngset har etterhvert posisjonert seg som en anerkjent behandler av blant annet problemer relatert til hjernerystelse, alle former for svimmelhet, deriblant krystallsyken, balanseproblemer og atferdsproblemer hos barn.

Olve er mye brukt som foredragsholder både inn- og utenlands, og har holdt kurs for kollegaer og pasienter innen temaet helse, ernæring, kiropraktikk, svimmelhet og hjernerystelse.  Han blir også brukt som fagekspert i artikler i dagspressen på områder som Krystallsyke og svimmelhet. 

Lyngset har gjennom hele livet vært informasjonssøkende og nysgjerrig. Dette har han tatt videre inn i sitt yrke. Han er i konstant utvikling og går jevnlig på kurs for å øke sin kompetanse slik at han kan gi pasienter den nyeste og best tilrettelagte behandling

Olve Lyngset Kiropraktor Strømmen

Her bestiller du time hos meg enkelt og raskt