Kiropraktor og Fysioterapeut på Mørkved! 

Leter du etter kiropraktor eller fysioterapeut på Mørkved? Vi tilbyr behandling og råd for en friskere hverdag. Hos oss kan du også få trykkbølgebehandling, treningsveiledning og rehabilitering. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskapene. 

Hos oss har vi høyt kvalifisert personell og vi jobber med blant annet idrett, barn, gravide, spedbarn og generelle muskel- og skjelettplager. Njål Pedersen er vår nye kiropraktor som i den kommende tiden vil være vikar for Kristine. Hos Njål får du samme behandlingstilbud som hos Kristine, men han tilbyr også trykkbølgebehandling. Hos kiropraktor Kristine Janson kan du få hjelp med de fleste muskel og leddplager. Kristine jobber også mye gravide og spedbarn, både i klinikk og gjennom treningsgrupper i  vår avdeling i Sentrum. 

Fysioterapeut Rikke Hafsmo hjelper deg med rehabilitering, forebyggende behandling og ellers det du kan forvente hos en fysioterapeut. For tiden er Rikke delvis bosatt i Oslo for å ta en videreutdanning innen  idrettsfysioterapi, men hun er i perioder på klinikken og du kan booke time frem i tid om du ønsker å sikre deg behandling når hun er i Bodø. 

 

Vi holder dessuten kurs i klinikken for idrettslag og bedrifter i ernæring, stressmestring, trening og fysisk aktivitet. Eureka Kiropraktikk Bodø avdeling Mørkved er en tverrfaglig klinikk, og våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet.

Vi tilbyr

Kiropraktor som behandler en pasient
KIROPRAKTIKK
Terapeut som behandler en baby ved manipulasjon på ryggen
BEHANDLING FOR MOR OG BARN
Fysioterapeut som behandler en pasient
FYSIOTERAPI
Bedriftsavtale
BEDRIFTSAVTALE
Bilde som viser sålen på skoen
SÅLETILPASNING
Terapeut som behandler undersiden av foten til en pasient
BEHANDLING IDRETTSSKADER
trykkbølgebehandling av skulder
TRYKKBØLGE-BEHANDLING
Terapeut som demonstrerer øvelser for pasienten
TRENINGSVEILEDNING

Teamet som jobber her

Våre kiropraktorer har 5-årig universitetsutdanning og er utdannet i USA og England.
Våre kiropraktorer er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Rikke Hafsmo
BESTILL TIME