FYSIOTERAPI

Eurekas fysioterapeuter har fokus på muskel-skjelettsystemets funksjon og samarbeid i hele kroppen. Vår filosofi er basert på at hjernen og nervesystemet styrer det som skjer i resten av kroppen. Individet påvirkes daglig av fysiske, mentale og kjemiske faktorer som hjernen/nervesystemet prøver å tilpasse seg.

Ordet fysio kommer fra det greske ordet phusis og betyr natur eller å skape noe naturlig. Det er i tråd med det vi ønsker å tilby våre kunder ved Eureka-klinikkene. I bunn og grunn handler det om å fjerne forstyrrende elementer i nervesystemet vårt som hindrer individets optimale/naturlige funksjon.

Kvinne som får treningsveiledning av fysioterapeut

Nevromuskulær funksjon (nervesystemets kontroll over musklene våre) er fysioterapeutens primære behandlingsområde. Beveger vi oss feil eller for lite kan muskulaturen bli over/understimulert, svekkes, og det kan oppstå skader og informasjonen til nervesystemet kan reduseres. Muskelsensorer (og noen leddsensorer) er de eneste sensorene i kroppen som hele tiden sender signaler til nervesystemet. Hvis hjernen mangler informasjon fra en muskel/muskelgruppe, er det vanskelig for kroppen å lage et optimalt bevegelsesmønster, noe som fører til problemer.

Når trenger jeg en fysioterapeut?

Fysioterapibehandling passer for alle aldre. Hvis du har en kronisk smertetilstand, nylig er operert eller bare ønsker å sjekke hvor godt kroppen din fungerer, er du velkommen til å komme til oss. Vi gjennomfører en meget grundig undersøkelse hvor vi kartlegger nøyaktig dine svakheter og ubalanser og tilpasser behandlingen til dine behov. Det handler til syvende og sist om å få kroppens ulike systemer i balanse og fungere 100%.

Vanlige plager du oppsøker fysioterapeut for:

FINN KLINIKK & BESTILL TIME

For timebestilling boker du enkelt online her. For hastetimer, kontakt din nærmeste klinikk.

Alle behandlinger må avbestilles senest 24 timer før bestilt tid, ellers belastes full.