KOSTHOLDSVEILEDNING BARN & UNGE

Barn og unge vokser og utvikler seg kontinuerlig.

Hjelper vi et barn hjelper vi ikke bare barnet i fokus, men også miljøet, familien, venner, skolen og samfunnet.

Alle barn har et utviklingspotensial opp til en viss alder som er avhengig av stimulering av hjernens normale modningsprosess. Hjernen er ikke ferdig utviklet før i 20-årsalderen. Noen barn har av ulike årsaker forsinket utvikling og har derfor større problemer enn andre. Noen av de vanligste utfordringene kan da handle om tålmodighet, impulskontroll, sensorikk, motorikk og konsentrasjon.

Hos Eureka tar alle behandlere hensyn til oppvekst og utvikling.

Vi vet at voksende bein er avhengig av et godt balansert kosthold, et sunt stressnivå og mye fysisk aktivitet. Hos oss får ditt barn en omfattende undersøkelse av bevegelsessystem og nervesystem. Dersom det er behov for kartlegging av utvikling, kosthold eller stress, har vi spesialister med opplæring på disse områdene.

Grønn smoothie i glass

Å leve med god helse er i de fleste tilfeller et resultat av hvordan vi lever.

Livsstilen vår påvirker kroppen både fysisk og psykisk, noe vi ser i symptomene som kroppen gir uttrykk for når vi ikke tar vare på kroppen og sinnet vårt. Vi i Eureka klinikker jobber med hele mennesket og dermed livsstilen som bidrar til den helsetilstanden du er i.

For å hjelpe deg å oppnå en livsstil som ønsker å fremme god helse, forebygge symptomer og gjøre deg friskere, tilbyr vi livsstilskurs. Disse kursene ønsker å lære deg hvordan kroppen fungerer og hva den trenger for å ha det bra. Med informative samtaler og individuell oppfølging får du mulighet til å skreddersy en ny og bedre hverdag med gode og varige kostholdsendringer, fysisk aktivitet og restitusjon.

Illustrasjonsbilde av stoler og bord i en stor hage

FINN KLINIKK & BESTILL TIME

For timebestilling boker du enkelt online her. For hastetimer, kontakt din nærmeste klinikk.

Alle behandlinger må avbestilles senest 24 timer før bestilt tid, ellers belastes full.