Homeopati

Homeopatiske medisiner har ikke bivirkninger i tradisjonell forstand, men noen pasienter kan oppleve en raskt forbigående førstegangsreaksjon, når de starter behandlingen. Deretter vil bedringen komme gradvis litt avhengig hvor lenge plagene har vart.

Homeopati har en over 200 hundre år lang historie og er den neste største alternative metoden i verden i dag. Gjennom et grundig intervju på ca 1 time kartlegger homeopaten symptomer og ubalanser i organismen, og ut fra dette velger hun en homeopatisk medisin. Riktig valgt homeopatisk medisin kan virke stimulerende på kroppens selvhelbredende mekanismer.

Ved akutte plager kommer bedringen raskt, mens ved kroniske plager tar det lengere tid og flere medisiner må kanskje prøves ut.

Homeopatisk medisin kan styrke immunforsvaret ditt. Behandlingen er individuell med et mål om å stimulere kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv. Homeopatiske medisiner lages av naturlige fortynnede substanser, fra dyre-, plante- og mineralriket, og er trygt å bruke for spedbarn, barn, gravide og kvinner som ammer.

Vi ser en økende tendens til at foreldre kommer tidlig med sine barn for å unngå unødvendig antibiotikabruk ved infeksjoner.

 

Hvem tilbyr denne behandlingen?

Følgende terapeuter utfører behandlingen

Irene Korsmo
BESTILL TIME

FINN KLINIKK & BESTILL TIME

For timebestilling boker du enkelt online her. For hastetimer, kontakt din nærmeste klinikk.

Alle behandlinger må avbestilles senest 24 timer før bestilt tid, ellers belastes full.