YOGA

Yoga handler om å lytte til seg selv og kroppen sin.
Yoga er en lang reise og for mange en livsstil som kan forme en bedre livskvalitet. Det er kroppen som bestemmer tempoet, og derfor blir du aldri helt utlært. Alle som driver med yoga er i konstant utvikling. Ved å trene yoga vil du oppleve både en fysisk og mental utfordring hvor dine individuelle mål er i fokus.

«Du er aldri bedre enn dine egne svakheter»

Med en vanlig yogapraksis bygger du styrke, balanse og fleksibilitet i kropp og sinn. Yogastillingene gjør deg mykere og mer fleksibel, noe som igjen øker bevegelsen i muskler og bindevev som frigjør energi. Forskning viser at yoga ikke bare strammer muskler og reduserer stress, men også bidrar til bedre generell helse. Du ønsker å oppnå bedre balanse i livet, mer motivasjon og energi i arbeidet, for din familie og dine omgivelser.

Noen praktiserer yoga som treningsøkt, en annen for velvære, og noen for stressmestring. Det finnes et stort utvalg av ulike former for yoga, men de har alle ett og samme mål: å skape balanse mellom pust og bevegelse, kropp og sjel, mellom deg som person og dine omgivelser.

FINN KLINIKK & BESTILL TIME

For timebestilling boker du enkelt online her. For hastetimer, kontakt din nærmeste klinikk.

Alle behandlinger må avbestilles senest 24 timer før bestilt tid, ellers belastes full.