SANDNES

RING NÅ

Kiropraktikk | Fysioterapi | Massasje| Livsstil

Ring oss

Bestill Time

Finn veien hit

Kiropraktor

En kiropraktor sin jobb handler om å gjenopprette kroppens evne til å regulere og helbrede seg selv.

Fysioterapeut

Fysioterapeuter er eksperter på kropp, bevegelse og funksjon. De er autorisert helsepersonell og har et selvstendig vurderings- og behandlingsansvar.

Massasje

Massasjeterapeuten har god kunnskap om muskler og bindevev. Massasje kan dempe stress, øke blodomløpet og forebygge spenninger og virke smertelindrende.

Akupunktur

Akupunktur kan brukes både som forebyggende og smertedempende behandling. 

Trening

Mennesket er skap for bevegelse. Vi vil motivere deg til å bevege deg mer og bruke trening til å bygge opp en sterk rygg. 

Idrett

Vi har lang erfaring med optimalisering og behandling av idrettsutøvere. Vi har fokus på forebyggende tiltak for alle type utøvere fra junior til seniornivå.

Bedrift

Ved å gi mennesker bedre strategier for å oppnå god helhetlig helse, har vi tro på at vi kan bidra til å redusere sykefraværet i norske bedrifter.

Livsstil

Å ha god helse er i de fleste tilfeller et resultat av hvordan vi lever. Vi i Eureka Kiropraktikk ønsker å gi deg kunnskap og verktøy som gjør at du kan ta gode lisstilsvalg. 

Om oss

Leter du etter kiropraktor i Sandnes? Eureka kiropraktikk i Sandnes er en tverrfaglig helseklinikk som tilbyr behandlingsmetoder basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme helhetlig helse gjennom kiropraktikk, fysioterapi, massasje, kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss finner du også høyt kvalifisert personell innen fysioterapi, massasje og akupunktur og trening.

Vi har lang erfaring med å optimalisere prestasjoner for idrettsutøvere, samt å fokusere på øket livsglede gjennom mestring av egen helse for folk flest.

Vår klinikk i Sandnes finner du på Lura, vegg i vegg med treningssenteret Elixia!

Hos oss møter du

Espen Refsland

Kiropraktor

Les Mer

Nathalie Dallaire

Kiropraktor

Les Mer

Silje Hatlem

Kiropraktor

Les Mer

Stina Busk

Fysioterapeut

Les Mer

Stian Sæbø

Kiropraktor

Les Mer

Siv Håland

Team Assistent

Les Mer

EurekaBloggen

Prolaps

Prolaps

Har jeg prolaps?  Hvor lang tid tar det å bli frisk av prolaps? Kan man bli kvitt prolaps? Disse spørsmålene har de fleste pasienter med prolaps. Først og fremst må det sies at graden av smerte og hvor stor begrensning prolapsen medfører for den enkelte pasient,...

read more
Smerter i akilles

Smerter i akilles

SMERTER I AKILLES Akillesplager gir seg utslag i forskjellige symptomer. Noen merker at senen er stiv om morgenen og går seg til med aktivitet. Andre får vondt i senen når den utsettes for aktivitet, underveis eller i etterkant. Først litt om akillessenen Akillessenen...

read more
Myoreflexterapi

Myoreflexterapi

Behandlingen som gir muskel og vev avspenning.  Opplever du stivhet og anspenthet kan det være du drømmer om å få en skikkelig dyptgående massasjebeandling. Dette kan være vel og bra. Det finnes imidlertid en annen behandlingsform innen massasje som kan hjelpe å løse...

read more

Forsikring

Hos oss kan du bruke din helseforsikring/behandlingsforsikring.
Det kan variere fra selskap hva din forsikring dekker.

Adresse

Larsamyrå 18

4313 Sandnes

Telefon

+ 47 51 66 22 66

E-post

kontakt@sandneskiropraktorklinikk.no

Finn din klinikk

Asker

Bodø
Avd. Sentrum

Bodø
Avd. Mørkved

Nordstrand

Sandnes

Sandvika

Ski

Skien

Strømmen

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren

Bestill Time

Asker

Bodø Sentrum

Bodø Mørkved

Sandnes

Strømmen

Sandvika

Ski

Nordstrand

Skien

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren