Eureka Kiropraktikk Sandnes

Man. – Tor. 07:00 – 18:00 Fre. 07:00 – 16:00

Kiropraktor, fysioterapeut og massør på Trim Tower i Sandnes! 

Leter du etter kiropraktor, fysioterapeut eller massør i Sandnes? Eureka Kiropraktikk i Sandnes er en tverrfaglig helseklinikk som tilbyr behandlingsmetoder basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme helhetlig helse gjennom kiropraktikkfysioterapimassasje samt råd og veiledning om kosthold, bevegelse og stressmestring.

Vårt team består av 4 kiropraktorer 1 fysioterapeut og 1 massasjeterapeut. Vi kan henvise til MR, røntgen og spesialist ved behov. 

Hos oss møter du kiropraktorekteparet Espen Refsland og Nathalie Dallaire som har drevet Sandnes Kiropraktorklinikk i mange år. Espen har lang erfaring med behandling av idrettsutøvere og er fast kiropraktor for Sandnes Ulf. De er begge aktive behandlere innen sykkelmiljøet og var i 2023 med damelaget Team Coop Hitec-Products på Tour de France! Nathalie brenner også for behandling og oppfølging av gravide og spedbarn. 

Kiropraktor Silje har blant annet videreutdanning innen svimmelhet og krystallsyken. Hun tilbyr også nålebehandling og trykkbølge.

Stian er klinikkleder og kiropraktor med stort engasjement for faget. Han tar imot pasienter i alle aldre og kan hjelpe deg med dine muskel og leddplager. 

Klinikkens fysioterapeut heter Mads og han tilbyr alt fra nålebehandling, til trykkbølge, såletilpasning, treningsveiledning, taping og triggerpunktbehandling.

Vi har også en massør / massasjeterapeut som heter Kate. Hos massøren får du grundig behandling av muskler og vev som kan gi god effekt på blant annet sirkulasjon, restitusjon og stressnivåer i kroppen. 

Vi har mange års erfaring med å hjelpe enkeltpersoner, barnefamilier, bedrifter og idrettsutøvere til en sunn og god livsstil.

Du finner oss i helsehuset Trim Towers, nært til det meste i Sandnes og Forusområdene.

Legg til din overskrift her

Vi tilbyr

Kiropraktor som behandler en pasient
KIROPRAKTIKK
Fysioterapeut som behandler en pasient
FYSIOTERAPI
Massør som behandler en pasient
MASSASJE / FASCIA
Terapeut som behandler undersiden av foten til en pasient
BEHANDLING IDRETTSSKADER
Bedriftsavtale
BEDRIFTSAVTALE
Terapeut som demonstrerer øvelser for pasienten
TRENINGSVEILEDNING
trykkbølgebehandling av skulder
TRYKKBØLGE-BEHANDLING
Bilde som viser sålen på skoen
SÅLETILPASNING
Terapeut som behandler en baby ved manipulasjon på ryggen
BEHANDLING FOR MOR OG BARN
Active,Family,Play,Soccer,In,Their,Leisure,Time
KOSTHOLDSVEILEDNING BARN & UNGE

Teamet som jobber her

Våre kiropraktorer har 5-årig universitetsutdanning og er utdannet i USA og England.
Våre kiropraktorer er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).