ASKER

RING OSS: 66 90 50 80

Kiropraktikk | Yoga| Livsstil

Velkommen til Eureka Kiropraktikk i Asker!

Eureka Kiropraktikk Asker finner du på Erteløkka 15 ved Asker sentrum.  Våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom kiropraktikk, yoga kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss har vi høyt kvalifisert personell som jobber målrettet for å gi deg optimale behandlingsresultater.

Ring oss

Bestill Time

Finn veien hit

Kiropraktikk

En kiropraktor sin jobb handler om å gjenopprette kroppens evne til å regulere og helbrede seg selv. Kiropraktikk er i Norge en offentlig godkjent behandlingsform

Mor & Barn

Graviditet og spedbarnstid byr på mange utfordringer for mammakroppen og barnet. Hos oss får du gode råd og behandling av terapeuter med god kunnskap om både svangerskap og spedbarn.

Stressmestring

Stress påvirker kroppen både fysisk og psykisk. Lær å mestre stressnivået ditt for å forebygge livsstilsplager. 

Yoga

Yoga handler om å lytte til seg selv og kroppen.  Det finnes mange former for yoga, alle har det samme mål: å skape balanse mellom pust og bevegelse, kropp og sinn, mellom deg som person og dine omgivelser.

Kostholds veiledning

Mat og drikke er kroppens drivstoff. Hvilken type drivstoff du velger å gi din kropp påvirker din helse, både fysisk og mentalt. Vi kan hjelpe deg å finne ut av hvilken mat som kan gi deg mer energi og bedre helse. 

Idrett

Vi i Eureka kiropraktikk har lang erfaring med optimalisering og behandling av idrettsutøvere på alle nivåer. Vi har fokus på forebyggende tiltak for alle type utøvere fra junior til seniornivå.

Bedrift

Vi i Eureka Kiropraktikk har fokus på helhetlig helse. Ved å gi mennesker bedre strategier for å oppnå god helhetlig helse har vi tro på at vi kan bidra til å redusere sykefraværet i norske bedrifter.

Livsstilskurs

Å ha god helse er i de fleste tilfeller et resultat av hvordan vi lever. Vi i Eureka Kiropraktikk ønsker å gi deg kunnskap og verktøy som gjør at du kan ta gode lisstilsvalg. 

Hos oss møter du…

Lisa Pedersen

Kiropraktor
Les Mer

Sascha Elsner

Kiropraktor
Les Mer

EurekaBloggen

Smerter i akilles

Smerter i akilles

SMERTER I AKILLES Akillesplager gir seg utslag i forskjellige symptomer. Noen merker at senen er stiv om morgenen og går seg til med aktivitet. Andre får vondt i senen når den utsettes for aktivitet, underveis eller i etterkant. Først litt om akillessenen Akillessenen...

read more
Myoreflexterapi

Myoreflexterapi

Behandlingen som gir muskel og vev avspenning.  Opplever du stivhet og anspenthet kan det være du drømmer om å få en skikkelig dyptgående massasjebeandling. Dette kan være vel og bra. Det finnes imidlertid en annen behandlingsform innen massasje som kan hjelpe å løse...

read more
Dette må du vite om hodepine

Dette må du vite om hodepine

DETTE MÅ DU VITE OM HODEPINE Opplever du å ha vondt i hodet? Enten det er hver dag, tidvis eller en sjelden gang, er du ikke alene! Etter nakke- og ryggplager er hodepine den vanligste plagen en kiropraktor ser og behandler i klinikken. Forskning viser at 80% av den...

read more

Forsikring

Hos oss kan du bruke din helseforsikring/behandlingsforsikring.
Det kan variere fra selskap hva din forsikring dekker.

Adresse

Erteløkka 15

1384 Asker

Telefon

+ 47 66 90 50 80

E-post

post@askerkiropraktor.no

Finn din klinikk

Asker

Bodø
Avd. Sentrum

Bodø
Avd. Mørkved

Nordstrand

Sandnes

Sandvika

Ski

Skien

Strømmen

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren

Bestill Time

Asker

Bodø
Avd. Mørkved

Bodø
Avd. Sentrum

Nordstrand

Sandnes

Sandvika

Ski

Skien

Strømmen

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren