SANDVIKA

RING 67 55 00 90

Kiropraktikk | Fysioterapi | Massasje| Livsstil | Akupunktur | Kosthold

Velkommen til Eureka Kiropraktikk i Sandvika!

Eureka Kiropraktikk Sandvika er en tverrfaglig klinikk, og våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom kiropraktikk, fysioterapi, massasjeterapi, kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss har vi høyt kvalifisert personell som jobber målrettet for å gi deg optimale behandlingsresultater.

Ring oss

Bestill Time

Finn veien hit

Kiropraktor

En kiropraktor sin jobb handler om å gjenopprette kroppens evne til å regulere og helbrede seg selv. Kiropraktikk er i Norge en offentlig godkjent behandlingsform

Fysiotereapi

Fysioterapeuter er eksperter på kropp, bevegelse og funksjon. De er autorisert helsepersonell og har et selvstendig vurderings- og behandlingsansvar.

Massasje

Massasjeterapeuten har god kunnskap om muskler og bindevev. Massasje kan dempe stress, øke blodomløpet og forebygge spenninger og virke smertelindrende.

Funksjonell Nevrologi

Funksjonell nevrologi er ikke en kur eller spesifikk behandling for sykdom. Behandlingen bedrer funksjonen i hjernen slik at kroppen kan «lege» seg selv.

Kostholds veiledning

Hos oss kan du få individuelt tilpasset kostholdsveiledning. 

Idrett

Vi i Eureka kiropraktikk har lang erfaring med optimalisering og behandling av idrettsutøvere på alle nivåer. Vi har fokus på forebyggende tiltak for alle type utøvere fra junior til seniornivå.

Bedrift

Vi i Eureka Kiropraktikk har fokus på helhetlig helse. Ved å gi mennesker bedre strategier for å oppnå god helhetlig helse har vi tro på at vi kan bidra til å redusere sykefraværet i norske bedrifter.

Livsstil

Å ha god helse er i de fleste tilfeller et resultat av hvordan vi lever. Vi i Eureka Kiropraktikk ønsker å gi deg kunnskap og verktøy som gjør at du kan ta gode lisstilsvalg. 

Hos oss møter du…

Axel Hilland

Kiropraktor
Les Mer

Mads Omberg

Kiropraktor
Les Mer

Fredrik Solberg

Kiropraktor
Les Mer

Mari Dahlby Wiklem

Fysioterapeut
Les Mer

Irene Korsmo

Akupunktør – Homøopat – Ernæringsveileder
Les Mer

Charlotte Bjørge

Massør – PT
Les Mer

Velkommen til Eureka i Sandvika!

Eureka Kiropraktikk Sandvika er en tverrfaglig klinikk som befinner seg midt i Sandvika sentrum. Våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom kiropraktikk, fysioterapi, massasje, kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss har vi høyt kvalifisert personell og vi jobber med blant annet idrett, barn, gravide, spedbarn og generelle muskel- og skjelettplager.

Sandvika terapeuter

Vi har blitt Miljøfyrtårn-bedrift!

Som Miljøfyrtårn bidrar vi også til å oppnå flere av FNs bærekraftsmålEn bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere! 

Bli med oss og ta din del av ansvaret! 

EurekaBloggen

Prolaps

Prolaps

Har jeg prolaps?  Hvor lang tid tar det å bli frisk av prolaps? Kan man bli kvitt prolaps? Disse spørsmålene har de fleste pasienter med prolaps. Først og fremst må det sies at graden av smerte og hvor stor begrensning prolapsen medfører for den enkelte pasient,...

read more
Smerter i akilles

Smerter i akilles

SMERTER I AKILLES Akillesplager gir seg utslag i forskjellige symptomer. Noen merker at senen er stiv om morgenen og går seg til med aktivitet. Andre får vondt i senen når den utsettes for aktivitet, underveis eller i etterkant. Først litt om akillessenen Akillessenen...

read more
Myoreflexterapi

Myoreflexterapi

Behandlingen som gir muskel og vev avspenning.  Opplever du stivhet og anspenthet kan det være du drømmer om å få en skikkelig dyptgående massasjebeandling. Dette kan være vel og bra. Det finnes imidlertid en annen behandlingsform innen massasje som kan hjelpe å løse...

read more

Forsikring

Hos oss kan du bruke din helseforsikring/behandlingsforsikring.
Det kan variere fra selskap hva din forsikring dekker.

Adresse

Rådmann Halmrastsvei 4

1337 SANDVIKA

Telefon

+ 47 67 55 00 90

E-post

post@baerumkiropraktor.no

Finn din klinikk

Asker

Bodø
Avd. Sentrum

Bodø
Avd. Mørkved

Nordstrand

Sandnes

Sandvika

Ski

Skien

Strømmen

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren

Bestill Time

Asker

Bodø Sentrum

Bodø Mørkved

Sandnes

Strømmen

Sandvika

Ski

Nordstrand

Skien

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren