Eureka Kiropraktikk Sandvika

KLINIKKEN ER STENGT FRA 1. TIL 31. JULI PGA OMBYGGING. Man. – Tor. 08:00 – 18:00 Fre. 08:00 – 16:00 Lør. 10:00 – 14:00 (partallsuker)

Kiropraktor, fysioterapeut, massasje og akupunktur i Sandvika!

Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud i Sandvika gjennom kiropraktikk, fysioterapi, massasjeterapi, kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss har vi høyt kvalifisert personell som jobber målrettet for å gi deg optimale behandlingsresultater

 

Vår fysioterapeut har bred kompetanse innen muskel og leddplager. Mari Wiklem er Aktiv-A terapeut og kan hjelpe deg med artrose. Hun tilbyr også trdkkbølgebehandling og såletilpasning. 

Hos oss har vi kompetanse på funksjonell nevrologi. Kiropraktor Mads Omberg tilbyr ekspertise innen rehabilitering av hjernerystelse / hodeskade, balanseproblemer, hodepine, svimmelhet og kroniske smerter.  

Alle våre terapeuter har kompetanse på alle muskel og leddplager. Kiropraktor Henrik Bye kan tilby ekstra kompetanse innen trening som en del av rehabilitering.

Vi har også god kompetanse på optimalisering og skadeforebygging innen idrett, funksjonell bevegelsesanalysee, behandling av skulder, albue, kne, hofte, håndledd og ankel, samt kjeveproblematikk. Kiropraktor Axel Hilland har lang erfaring med behandling og råd for en friskere hverdag.  

Hos oss finner du i tillegg massør / massasjeterapeut. Jonathan Molina har lang erfaring og tilbyr muskelterapi og massasjeterapi som tilpasses den enkeltes behov. Han samarbeider med de andre terapeutene for å oppnå best mulig resultat. 

Hvis du ønsker hjelp med kosthold eller har plager som kan relateres til ernæring kan Irene Korsmo hjelpe deg. Hun har mange års erfaring innen ernæring, og i tillegg er hun en velrenommert homeopat og akupunktør.

Vi er i dag det en del av det medisinske teamet til Stabæk fotball A-lagetX-games, og andre lokale klubber. Eureka Sandvika er i dag samlokalisert med coach og lege som utvider vårt tilbud til deg og vår tverrfaglighet. Vi jobber med alt fra idrettsskader, svimmelhet, hjernerystelser med mer.

Vi har lørdagsåpent!

Vi er tilgjengelig på klinikken annen hver helg, lørdag mellom 10:00 – 14:00. Sjekk åpningstider på Google.

Vi tilbyr

Kiropraktor som behandler en pasient
Kiropraktikk
Fysioterapeut som behandler en pasient
Fysioterapi
Massør som behandler en pasient
Massasje / Fascia
Kiropraktor som behandler med funksjonell nevrologi
Funksjonell nevrologi
Terapeut som behandler undersiden av foten til en pasient
Behandling idrettskader
Terapeut som planlegger livsstilskurs med pasient
LIVSSTILSKURS
Terapeut demonstrer behandling i slynge
Slyngebehandling redcord
Akupunktur behandling
Akupunktur
Active,Family,Play,Soccer,In,Their,Leisure,Time
Kostholdsveiledning barn & unge
Bilde som viser sålen på skoen
Såletilpasning

Teamet som jobber her

Våre kiropraktorer har 5-årig universitetsutdanning og er utdannet i USA og England.
Våre kiropraktorer er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Henrik Bye
BESTILL TIME
Mari Wiklem
BESTILL TIME
Irene Korsmo
BESTILL TIME