Eureka Kiropraktikk Lillestrøm

Mandag: 07:30-15:00 Tirsdag: 08:00-12:00 og 14:00–18:00 Onsdag: 07:30-15:00 Torsdag: 08:00-12:00 og 14:00–18:00 Fredag: 07:30-12:00

Eureka Kiropraktikk Strømmen har flyttet til Lillestrøm!

Vi har gleden av å informere om at Eureka Kiropraktikk Strømmen nå har flyttet til nye, moderne lokaler i Lillestrøm. Vi deler nå lokaler med Naprapatlandslaget, og sammen tilbyr vi et bredt spekter av behandlinger for muskel- og skjelettplager. Velkommen til vår nye adresse for å få den beste behandlingen i topp moderne omgivelser!

Dyktige kiropraktorer med tilleggskompetanse på svimmelhet og krystallsyken i Lillestrøm

Trenger du en flink kiropraktor i nærheten av Strømmen og Lillestrøm? Vi kan tilby noen av landets fremste behandlere innen muskel- og leddplager. Opplever du plutselig svimmelhet eller ønsker du behandling for krystallsyken? Vår kiropraktor er spesialist på blant annet svimmelhet og krystallsyke. Vi har også spesialist i ultralyd og injeksjonsterapi. Enten du har akutt vondt i ryggen eller har slitt med plager over lengre tid, vil vi kunne hjelpe deg til en friskere hverdag. Kort ventetid og effektiv behandling.

Hos oss møter du to kiropraktorer med bred kompetanse innen behandling og rehabilitering av nerve-, muskel- og skjelettlidelser og livsstilssykdommer.

Kiropraktor Olve Lyngset er, i tillegg til å være vanlig kiropraktor, spesialisert innen funksjonell nevrologi og har mange års erfaring med behandling og oppfølging av blant annet svimmelhet og krystallsyke. Olve har lang erfaring og behandler i tillegg alle typer muskel- og leddplager.

Kiropraktor Jan Kristian Kielland Asmyhr er spesialisert innen muskel-skjelett ultralyddiagnostikk og injeksjonsbehandling. I tillegg til sin kompetanse innenfor kiropraktikk, tilbyr han ultralyddiagnostikk av nerve-muskel-skjelett plager og ultralydveiledet injeksjonsbehandling i samarbeid med lege.

Våre behandlere har lang erfaring med behandling og oppfølging av blant annet idrettsutøvere, gravide, spedbarn, barn med adferdsproblemer og generelle plager i muskler og ledd.

Vi tilbyr individuell oppfølging og tilrettelagt trening, hvor målet er å redusere plager, bedre funksjonsnivå, forebygge tilbakefall og gi økt livskvalitet.

Alle her hos oss har som mål å gi deg en mer velfungerende kropp, et nervesystem i balanse og bedre helse. At du skal få bedre helse er vårt eneste fokus.

Våre kiropraktorer kan sykemelde og henvise til spesialist ved behov.

Velkommen til Eureka Kiropraktikk i våre nye lokaler i Lillestrøm!

Vi tilbyr

Kiropraktor som behandler en pasient
Kiropraktikk
trykkbølgebehandling av skulder
TRYKKBØLGE-BEHANDLING
Terapeut som planlegger livsstilskurs med pasient
LIVSSTILSKURS
Kiropraktor som behandler med funksjonell nevrologi
Funksjonell nevrologi
Illustrasjonsbilde barn og atferd
Behandling for barn & adferd
Ultralyd-4 (1)
Diagnostisk ultralyd
Barn gjør øvelse med Interaktiv Metronom
Interaktiv metronom
Active,Family,Play,Soccer,In,Their,Leisure,Time
Kostholdsveiledning barn & unge
Terapeut som behandler pasient med hjelp av ultralyd
Kortisoninjeksjon med ultralydveiledning
Terapeut som behandler undersiden av foten til en pasient
Behandling idrettskader

Teamet som jobber her

Våre kiropraktorer har 5-årig universitetsutdanning og er utdannet i USA og England.
Våre kiropraktorer er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Jorunn Sjøberg
Carmen Fogstad