DIN PLAGE

Vi gir behandling og råd for en friskere hverdag

Rygg

Smerter i ryggen kan virke overveldende, men er som regel ufarlig og kan både forebygges og behandles. Faktisk kan behandling hos kiropraktor være mer effektivt enn smertestillende medikamenter.

Nakke

Enten du opplever akutte nakkeplager eller du har gått en stund med vondt i nakken eller hodet, kan vi kanskje hjelpe deg. En grundig undersøkelse og riktig diagnose vil være starten på behandling som kan hjelp deg til mindre smerter.

Hofte & Bekken

Plager i hofte og bekken kan ha mange årsaker. Slitasje, senebetennelse, låsninger og smerter i lysken er bare noen problemer man kan oppleve med hoftene. Ikke vent med å oppsøke hjelp for plagene dine. 

Skulder

Slulderen er et komplekst ledd med mange sener, muskler og slimposer. Når skuldersmerter oppstår er det viktig å ta tak raskt så det ikke utvikler seg til kroniske plager. Vi kan også hjelpe deg å forebygge skuldersmerter. 

Kne

Kneplager kan ramme i alle aldre. Noen kneplager er typisk relatert til slitasje, andre oppstår akutt ved traume. Vi kan hjelpe deg med både behandling og forebygging av kneplager. 

Arm 

Mange opplever smerter i armene som følge av overbelastning. Smertene kan enten skyldes dirkete belasning på ledd og muskler i armen eller komme fra nakke- eller skulderproblematikk. Er du utsatt kan det være lurt å forebygge slike plager.

Ankel og Fot

Akutte skader og overbelastning i foten forekommer hyppig. Overtråkk, seneskader og plantar facitt er noen av de vanligste plagene vi ser. Vi hjelper også mange å forebygge f.eks. overtråkk, spesielt innen idrett. 

Hode

Hodepine, migrene, svimmelhet. og andre liknende plager er noe av det vi ser veldig ofte i våre klinikker. En grundig undersøkelse og vurdering er viktig for å sikre riktig behandlingsforølp ved plager i hodet. 

EurekaBloggen

Prolaps

Prolaps

Har jeg prolaps?  Hvor lang tid tar det å bli frisk av prolaps? Kan man bli kvitt prolaps? Disse spørsmålene har de fleste pasienter med prolaps. Først og fremst må det sies at graden av smerte og hvor stor begrensning prolapsen medfører for den enkelte pasient,...

read more
Smerter i akilles

Smerter i akilles

SMERTER I AKILLES Akillesplager gir seg utslag i forskjellige symptomer. Noen merker at senen er stiv om morgenen og går seg til med aktivitet. Andre får vondt i senen når den utsettes for aktivitet, underveis eller i etterkant. Først litt om akillessenen Akillessenen...

read more
Myoreflexterapi

Myoreflexterapi

Behandlingen som gir muskel og vev avspenning.  Opplever du stivhet og anspenthet kan det være du drømmer om å få en skikkelig dyptgående massasjebeandling. Dette kan være vel og bra. Det finnes imidlertid en annen behandlingsform innen massasje som kan hjelpe å løse...

read more

Forsikring

Hos oss kan du bruke din helseforsikring/behandlingsforsikring.
Det kan variere fra selskap hva din forsikring dekker.

Finn din klinikk

Asker

Bodø
Avd. Sentrum

Bodø
Avd. Mørkved

Nordstrand

Sandnes

Sandvika

Ski

Skien

Strømmen

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren

Bestill Time

Asker

Bodø Sentrum

Bodø Mørkved

Sandnes

Strømmen

Sandvika

Ski

Nordstrand

Skien

Trondheim
Kiropraktorgården

Trondheim
Moholt

Trondheim
Piren