YOGA

Yoga handler om å lytte til seg selv og kroppen.

Yoga er en lang reise og for mange en livsstil som kan forme en bedre livskvalitet. Det handler om å lytte til seg selv og sin egen kropp. Det er kroppen som bestemmer tempoet og ikke sinnet. Derfor er ingen ferdig utlærte i yogier og alle som driver med yoga er fortsatt under utvikling. Ved å praktisere yoga vil du oppleve både fysisk og mental utfordring og den individuelle måloppnåelsen står i fokus.
«Du er aldri bedre enn dine egne svakheter .»
Ved å utøve fysisk yoga regelmessig bygger du opp styrke, balanse og smidighet i kropp og sinn. Yogastillingene gjør deg mykere og smidigere, noe som igjen øker bevegeligheten i muskler og bindevev og frigjør ny energi. Forskning viser at i tillegg til å stramme opp muskler og redusere stress, vil yogatrening gi deg en bedre helhetlig helse. Du vil kunne oppleve bedre balanse i livet, mer motivasjon og overskudd til jobb, familie og venner.

Noen gjør yoga som en treningsøkt, noen for et velvære, og noen for avspenning. Det finnes mange former for yoga, alle har det samme mål: å skape balanse mellom pust og bevegelse, kropp og sinn, mellom deg som person og dine omgivelser.

18 Restitusjon3_001 kopi